Thread: Invaild License. Reason code = Missing DLL: dxgi.dll Function. CreateDXGIFactory
View Who's Online
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Tags
Tags
None
Reply
 
Thread Tools



Warrior Nation
 
Lord Howe Island WNxVertigo
03-04-2012, 06:48 PM
Local Time: 08:47 PM
Probation
Join Date: Aug 2010   #
WN's Most Wanted
Default
Invaild License. Reason code = Missing DLL: dxgi.dll Function. CreateDXGIFactory
just got bf3, getting this error when joining a server through battlelog, tried chrome and ie.

an origins error pops up. ( picture in thread )
http://www.facepunch.com/threads/1164470

help mehhh!



 
 
WNxVertigo is offline
Reply With Quote 
 

Warrior Nation
 
WNxSidewinder
03-04-2012, 08:18 PM
Unregistered
#
What's your OS and what video card are you using?



For now, try these:
  • Update your video card drivers.
  • Update your OS.
  • Download DirectX 11 and install it.
  • After you've performed the above, restart your desktop and try running the game again.
Have to go cheer someone up over dinner - be right back. If those don't work for you, I'll look into this further.



 
 
Reply With Quote 
 

Warrior Nation
 
WNxIce
03-05-2012, 01:56 AM
Unregistered
#
What are your system specs? You running on a laptop now or your PC ?



 
 
Reply With Quote 
 

Warrior Nation
 
Lord Howe Island WNxVertigo
03-05-2012, 03:07 PM
Local Time: 08:47 PM
Probation
Join Date: Aug 2010   #
WN's Most Wanted
Quote:
Originally Posted by WNxSidewinder View Post
What's your OS and what video card are you using?



For now, try these:
  • Update your video card drivers.
  • Update your OS.
  • Download DirectX 11 and install it.
  • After you've performed the above, restart your desktop and try running the game again.
Have to go cheer someone up over dinner - be right back. If those don't work for you, I'll look into this further.
Vista 32 sp1 tried to install sp2 failed many times, NVIDIA EVGA 9800gt 1gb dx10, Already downloaded dx11, still use dx10 has thats what my gpu supprots, don't have all my window updates downloaded since their for office/security D:


Quote:
Originally Posted by WNxCmdrLocklear View Post
What are your system specs? You running on a laptop now or your PC ?
Don't have a laptop yet, was going to but the sale ended, and found another good one but the store only had a returned one... using desktop.


from a bf3 forum

Ok. So for everyone having issues with Windows 7 64 bit. Pre-setup, go to battlelog.battlefield.com, install the browser plugin(can't launch or play the game without it). Then download origin. Now, before installing, right click it, go to the compatibility tab and the click change for all users. Set it to Vista SP2. Click ok, then run the installer. The game will then be down-loadable under windows 7, no more "have to be signed in as administrator" crap.

For vista users only, make sure you have at least SP2 and this patch, KB971512 installed. There is a graphics issue for Direct-X and better GPU performance that this patch fixes.

My install went through fine after this and game is awesome! Hope that helps anyone else out there looking to fix the "must be logged in as admin" issues.



Last edited by WNxVertigo; 03-05-2012 at 06:02 PM..
 
 
WNxVertigo is offline
Reply With Quote 
 

Warrior Nation
 
Lord Howe Island WNxVertigo
03-13-2012, 03:37 PM
Local Time: 08:47 PM
Probation
Join Date: Aug 2010   #
WN's Most Wanted
bumpin



 
 
WNxVertigo is offline
Reply With Quote 
 

Warrior Nation
 
United States WNxWhiteWolf
03-13-2012, 04:44 PM
Local Time: 08:47 PM
Join Date: Dec 2002   #
WoW Characters
WNxWhiteWolf's Avatar
.: Textbox :.
You need to figure out why you can't install SP2 and relevant patches; this issue will go away after that.



Click the image to open in full size.
Wolves do not bark.
 
 
WNxWhiteWolf is offline
Reply With Quote 
 

Warrior Nation
 
Lord Howe Island WNxVertigo
03-21-2012, 05:51 PM
Local Time: 08:47 PM
Probation
Join Date: Aug 2010   #
WN's Most Wanted
Should i just install win7? would it fix it? o_o
not sure why it doesn't, every time i manually installed it, this pop up would always appear. so then i restored back to before the sp2 install.



 
 
WNxVertigo is offline
Reply With Quote 
 

Warrior Nation
 
WNxIce
03-21-2012, 07:29 PM
Unregistered
#
Try installing it with SP1 and go from there to see if it fixes the problem. I am running SP1 and runs flawlessly



 
 
Reply With Quote 
 

Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.


Make a Donation to Warrior Nation with PayPal - it's fast, free and secure! Disclaimer©1998-2014 Digital Millennium Copyright Act.
WN Custom Skin Design by WNxWakko
Webmasters: WNxWakko & WNxWhiteWolf

Make a Donation to Warrior Nation with PayPal - it's fast, free and secure!


Navbar with Avatar by Kolbi
All times are GMT -5. The time now is 08:47 PM.